Non-fictie

Wie houdt van toffe informatieve teksten is in onze bibliotheek op de juiste plaats! Lees hieronder verder om alle mogelijkheden te ontdekken.

Figuurtje volwassenen info

Informatieve boeken

Boeken over koken, tuinieren, bewegen, creatieve bezigheden ... Je kan het zo gek niet bedenken of onze bibliotheek heeft er een boek over. De informatieve boeken staan gerangschikt op thema. De meest recente uitgaven vind je vooraan in de bib op een apart rek.

Tijdschriften

Een tijdschrift is ideaal om bij te blijven met de nieuwste trends: ze geven je de meest recente informatie en in onze bib heb je een ruime keuze aan onderwerpen. Ook de bekende weekbladen zoals onder andere Flair, Knack, Humo hebben we in huis. Het laatste exemplaar kan je lezen in de leeszaal, oudere nummers kan je ontlenen.

Kranten

In onze leeszaal vind je De Morgen, De Standaard, Het Laatste Nieuws en de Wablieft-krant. De krant lezen is gratis en naast de papieren versie is ook de digitale beschikbaar op onze iPad. Neem een kopje koffie en geniet ervan!

Krantenarchief

Raadpleeg het Krantenarchief. Het is een doorzoekbare, digitale persdatabank die teruggaat tot 1988. In de bib bieden wij dit aan op onze eigen computers, maar met een Mijn Bibliotheek profiel heb je ook van thuis uit toegang. Klik daarvoor op de homepagina op de knop 'Krantenarchief' boven de zoekbalk van de catalogus.

Laat je verleiden door onze nieuwste non-fictie boeken: