Onze bibliotheek schakelde over naar een afhaaldienst

Begin november schakelde onze bibliotheek over naar een afhaalbibliotheek.

Bibliotheekgebruikers kunnen boeken aanvragen en ze ophalen in onze inkomhal op een afgesproken tijdstip. Op die manier kunnen mensen blijven lezen, maar wordt het contact met anderen beperkt.

Na je reservaties bellen we je op om dit afhaalmoment af te spreken.

Logo rood

Boeken reserveren kan met een geldig bibliotheeklidmaatschap

Nog geen lid? Geef je gegevens (via mail) door zodat wij een lidkaart aanmaken.

Lidmaatschap vernieuwen? Contacteer ons en wij verlengen je lidmaatschap. Betalen doe je zodra de bib terug opent aan het zelfscantoestel in de bib.

Reserveren doe je met je Mijn Bibliotheek-profiel

• Zoek een boek via de catalogus op de homepagina.
  • Kijk boven de cover na of het een boek betreft (en geen e-boek of andere, tenzij je dit wenst).
  • Klik op "Waar staat het?".
  • Is het boek beschikbaar? Klik dan op "Reserveer".
  • Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel.
  • Volg de stappen: kies een item + klik op "Reserveer".
  • Ga opnieuw naar de catalogus om een volgende boek te reserveren.

Nog geen Mijn bibliotheek-profiel?

Een Mijn bibliotheek-profiel aanmaken is eenvoudig. Na een eenmalige registratie kan je aan de slag. Hier vind je meer info.

Liever een verrassingspakket?

Wie geen zin heeft in het opzoeken van boeken kan een verrassingspakket laten samenstellen. Stuur een mail naar bibliotheek@kapelle-op-den-bos.be met jouw voorkeuren (onderwerpen, genres, toffe boeken die je eerder las ...). Het bibliotheekteam maakt een mooie selectie. Vergeet niet je telefoonnummer mee te geven.

Bellen kan ook

Je kan ook je aanvraag telefonisch doorgeven tijdens de openingsuren via 015 71 54 22. Aarzel niet om ons te contacteren! Nemen we niet op? Bel dan op een ander moment terug.

Boeken terugbrengen?

Boeken tijdig terugbrengen blijft jouw verantwoordelijkheid. Maak gebruik van onze inleverbus aan de linkerkant van de inkomhal.

Let op: geen boekenpakketten van 19 - 26/02/2021

Helaas maken we tijdens de overgang van onze oude bibsoftware naar de nieuwe van 19-02-2021 t.e.m. 26-02-2021 even geen boekenpakketten.