Via Mijn Bibliotheek kan je van overal je ontleningen en die van je (klein)kinderen beheren, met je pc, tablet of smartphone.

Zie in één oogopslag welke werken je ontleend hebt en wanneer de uitleentermijn verstrijkt. Vermijd boetes en verleng je ontleningen met één klik of tik. Reserveer een werk en volg op
wanneer je het mag oppikken in de bib. Bekijk je leenhistoriek of sla je favoriete (nog te lezen) boeken op in handige lijstjes.

Dit en nog veel meer, met een simpele login in Mijn Bibliotheek. Registreer je vandaag nog.

• Klik op de homepagina van deze website rechts bovenaan op de knop Aanmelden bij Mijn Bibliotheek.
  • Klik onderaan op de link Maak een profiel aan.
  • Typ je e-mailadres, en klik op de knop Ga verder.
nieuw bij mijn bibliotheek
  • Typ, op het volgende scherm, de eerste letters van ‘Kapelle-op-den-Bos’, selecteer onze bibliotheek uit de lijst en klik op de knop Ga verder.
  • Volg de stappen op het scherm. Klik op de knop Ga verder.
registreren ibl
  • Vul de gevraagde velden in. Kies een sterk wachtwoord. Vink onderaan de optie      Ik ga akkoord met de Privacyverklaring aan. Klik op de knop Profiel aanmaken.

Mijn Bibliotheek 3

• Bevestig je registratie via de link in je mailbox en daarna klik je op de blauwe knop Ik heb mijn e-mailadres bevestigd.
Mijn Bibliotheek 4