Verwendag "Handletteren" (15+)

Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw tekst of favoriete quote origineel kan verbeelden. Geen mooi handschrift? Niet nodig! Een vaste hand en wat verbeelding volstaan. Letters bestaan al, jij brengt creatieve variaties aan. Hoog, laag, met een verdikking of schaduw. Handlettering is ontspannend en overzichtelijk creatief!

PRAKTISCH

  • Wij zorgen voor al het nodige materiaal. Wil je graag een persoonlijk boekje of kaartje voorzien van een originele quote? Breng die dan zeker mee!
  • Deze activiteit is coronaproof: ze vindt plaats op onze ruime bovenverdieping waar we de afstand tussen de deelnemers kunnen bewaken.

LESGEEFSTER

Mieke Fleurackers begeleidt deze workshop. Zij is kunstenaar en zaakvoerster van LaboArte, waarbij 'Labo' staat voor ruimte voor experiment en 'Arte' voor de liefde voor de kunst. Mieke wordt er blij van om anderen te inspireren om hun creatieve vermogens terug te vinden en te ontwikkelen. 

De workshop handletteren van dinsdag is volzet. Volwassenen mogen zich ook voor deze datum inschrijven. Ook tieners vanaf 12 + (middelbaar) zijn welkom. Het betreft een gemengde groep.

Inschrijvingsformulier